weblink   Mobiel schademeldenobiel schademelden


weblink De BOVAG Krant

BOVAG (Bond van Auto(mobiel)handelaren en Garagehouders) werd op 6 mei 1930 in Utrecht opgericht. Het is een Nederlandsevereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-,autoverhuur- enautowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.

Het is een brancheorganisatie, nu gevestigd in Bunnik, die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandighedenen onderwijs.

Vanaf 8 september 2008 heeft BOVAG een pechhulpdienst voor auto's. Daarmee is het een concurrent van de ANWB Wegenwacht en Route Mobiel.

In de Nederlandse rechtspraak is herhaaldelijk geprocedeerd over de geldigheid van exoneratiebedingen in de algemene voorwaardendie worden gehanteerd door bij BOVAG aangesloten ondernemers. De uitspraken die uiteindelijk door de Hoge Raad in die geschillen werden gedaan staan bekend als de BOVAG-arresten.


 weblink Automotive Werkplaats

Welkom bij Automotive Werkplaats, het magazine waarbij alles draait om de werkplaats. De titel wordt uitgegeven door mediabedrijf MobilityMedia.

Automotive Werkplaats is sinds 18 oktober de nieuwe naam van Autokompas. En daarmee is het een nieuw magazine met toch 25 jaar ervaring. De ouderwetse krant is een modern magazine geworden. We schrijven op een heldere en frisse manier over de ontwikkelingen op  het gebied van reparatie, onderhoud, banden, diagnose, equipment en distributie. Ook behandelen we praktijkcases en gaan we dieper in op technische aspecten van de auto. Met 1 uitgangspunt: meer rendement halen uit de werkplaats.


 weblink Automotive Management


 weblink BOVAG

BOVAG: KEURMERK IN MOBILITEIT

Of het nu gaat om nieuwe voertuigen als auto's en fietsen, occasions of andere mobiliteitsdiensten, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies je voor zekerheid, dan ga je naar een BOVAG-bedrijf. In de ledenzoeker vind je ze alle 10.000.


 weblink AutoRAI

Ontmoetingsplaats van autoliefhebbers.

Heeft u vragen? Geef ons een seintje 06-48356975

Wat te doen bij autoschade

logo schadeformulier

♦ Blijf vooral rustig en beleefd naar elkaar, en pak de schadeformulieren erbij

♦ Waarschuw bij voorkeur de politie (in ieder geval altijd bij letsel van 1 van de betrokken partijen)

♦ Noteer zoveel mogelijk namen en adressen van mogelijke getuigen (ook inzittenden zijn getuigen als ze 16 jaar of ouder zijn)

♦ Erken geen aansprakelijkheid en doe geen uitspraken over de toedracht van de aanrijding. Laat dat aan de verzekeraars over.

♦ Vul samen met de tegenpartij een Europees aanrijdingsformulier in. Het formulier bestaat uit twee delen. Iedere betrokkene heeft een eigen deel. Onderteken allebei de voor- en achterzijde van dit formulier.

♦ Stuur je eigen gedeelte op naar Independer of je verzekeraar.

♦ Je kunt een autoschade ook 24 uur per dag melden via mobielschademelden.nl

♦ Moet jouw auto of die van de tegenpartij afgevoerd worden? Schakel dan de alarmdienst in. Het telefoonnummer van de alarmdienst vind je op je groene kaart.

♦ Laat een inschatting van de schade door een reparateur maken en vermeld dit op de achterkant van het schadeformulier.

♦ Zijn er getuigen van de aanrijding? Noteer direct hun naam- en adresgegevens​

ANWB

Belangenbehartiging Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.
Lees meer...

 

Highlight 2

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden.
Lees meer...

 

Highlight 3

BOVAG KRANT

De BOVAGkrant geeft achtergronden bij nieuws en activiteiten van BOVAG. Primair is de BOVAGkrant een ledenmagazine, dat de aangesloten leden inspireert, verbindt en informeert.
Lees meer...