DuPont Refinish Nederland biedt een hele waaier van producten aan voor alle autoschadebedrijven. Het productassortiment van DuPont Refinish bestaat niet enkel uit hoogkwalitatieve basis- en aflakken voor personenwagens, maar voorziet ook producten voor het carrosserieherstel van zwaar vervoer (fleet).

Ook voor een zeer uniek kleureffect kunt u bij ons terecht. Met de ontwikkeling van ChromaLusion® en het uitbreiden van het kleurenaanbod met bijzondere pigmenten, reageert DuPont Refinish op het toenemend gebruik van speciale kleureffecten bij automobielfabrikanten en dus ook bij autoschadebedrijven.

DuPont Refinish-producten zijn van optimale kwaliteit en koppelen kleurperfectie aan gebruiksgemak en uitzonderlijke dekkracht, waardoor schadeherstellers hun productiviteit en rendement kunnen opvoeren.

Productassortiment DuPont Refinish

PERSONENWAGENS

DuPont Refinish is wereldwijd de belangrijkste leverancier van de autoschadebranche en pionier op het gebied van R&D zodat kleurgetrouwheid, productiviteit en rendement verzekerd zijn.

Milieuvriendelijke technologieën staan in deze tijd centraal. DuPont Refinish neemt hierin zijn volle verantwoordelijkheid en biedt daarom sinds jaren Cromax® watergedragen herstellakken aan. Dit is een systeem dat enerzijds voldoet aan de strengste milieunormen en anderzijds een hoogwaardige, hoogglanzende afwerking biedt.
 
Volledig nieuw is Cromax® Pro Basislak, de meest geavanceerde watergebaseerde basislak op de markt. De laatste paar jaren hebben hars- en pigmenttechnologieën aanzienlijke vooruitgang geboekt. Van deze doorbraken hebben wij gebruik gemaakt bij de ontwikkeling van de Cromax® Pro Basislak, net als van een unieke innovatieve dispersietechniek voor een onovertroffen productiviteit en winst.

Raadpleeg uw eigen dealer voor meer informatie  over het productgamma van DuPont Refinish!

Heeft u vragen? Geef ons een seintje 06-48356975

Wat te doen bij autoschade

logo schadeformulier

♦ Blijf vooral rustig en beleefd naar elkaar, en pak de schadeformulieren erbij

♦ Waarschuw bij voorkeur de politie (in ieder geval altijd bij letsel van 1 van de betrokken partijen)

♦ Noteer zoveel mogelijk namen en adressen van mogelijke getuigen (ook inzittenden zijn getuigen als ze 16 jaar of ouder zijn)

♦ Erken geen aansprakelijkheid en doe geen uitspraken over de toedracht van de aanrijding. Laat dat aan de verzekeraars over.

♦ Vul samen met de tegenpartij een Europees aanrijdingsformulier in. Het formulier bestaat uit twee delen. Iedere betrokkene heeft een eigen deel. Onderteken allebei de voor- en achterzijde van dit formulier.

♦ Stuur je eigen gedeelte op naar Independer of je verzekeraar.

♦ Je kunt een autoschade ook 24 uur per dag melden via mobielschademelden.nl

♦ Moet jouw auto of die van de tegenpartij afgevoerd worden? Schakel dan de alarmdienst in. Het telefoonnummer van de alarmdienst vind je op je groene kaart.

♦ Laat een inschatting van de schade door een reparateur maken en vermeld dit op de achterkant van het schadeformulier.

♦ Zijn er getuigen van de aanrijding? Noteer direct hun naam- en adresgegevens​

ANWB

Belangenbehartiging Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.
Lees meer...

 

Highlight 2

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden.
Lees meer...

 

Highlight 3

BOVAG KRANT

De BOVAGkrant geeft achtergronden bij nieuws en activiteiten van BOVAG. Primair is de BOVAGkrant een ledenmagazine, dat de aangesloten leden inspireert, verbindt en informeert.
Lees meer...